Meidän lauantai-illan herkutteluun kuului pitsa. Meillä kun minä tykkään tonnikalasta ja mies taasen pepperonista, tehdään pellillinen ja jaetaan se puoliksi. Helpompaa, kuin lähteä tekemään molemmille omaa pitsaa.
 

PITSAPOHJA

1dl vettä
15g hiivaa (yksi kuivahiivapussi riittää)
1/4tl suolaa
2rkl öljyä
2½dl vehnäjauhoja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, öljy ja jauhot. Alusta taikina ja jätä hetkeksi kohoamaan. Kauli leivinpaperin päälle ja anna kohota vielä n. 15min.
Tupla ohjeella saat koko pellin kokoisen pohjan.

Vinkki!

Sekoita pyreetä ja ketsuppia kipassa ja lisää hiukan vastajauhettua pippuria sekä murskattua valkosipulia maun mukaan, levitä pohjan päälle. Näin ei tarvitse lisätä valkosipulia pitsan päälle.

-Mari

P.S. Laskurista huomaa, että täällä käy vierailijoita, jättäkää ihmeessä kommenttia niin tulen vastavierailulle... Ja jätä kommentti toki vaikka et bloggailisikaan : )