Meillä oli perjantaina miehen kanssa vuosipäivä ja tein sen kunniaksi Kinuskikissan ohjeella ihanaa Juhlapöydän raitakakkua, mutta koska meiltä oli vadelmat pakkasesta loppuneet, tein vain valkosuklaa ja mansikkakerrokset. Pohjan tein tummista Dominoista.

Esillelaitto on tässä todella ruma, sillä en ehtinyt siirtämään kakkulautaselle ja kun sen siihen sain oli miehellä heti kakkulapio kädessä ja pala lautasella : D
Kiille piti tehdä myls mansikoista, mutta pakkanen huutaa tyhjyyttään marjojen osalta ja yksi rasiallinen oli enää ja se riitti juuri tuohon yhteen kerrokseen. Olisihan sen toki voinut mehusta vaikkapa tehdä, mutta ei se olisi niin hyvää. Kermakin jäi kaupan hyllylle, joten tämä on nyt tällainen pelkistetty, mutta kelpaa hyvin näin itselle ; )

Mielettömän hyvää oli. Tein tätä nyt toista kertaa, ensimmäisen kerran tein kesällä pojan ristiäisiin ja kakku sai silloin erittäin paljon kehuja. Ajattelin kokeilla hiukan eri variaatioilla tätä ja koska anoppi tyrkkää tänään mukaan taas pakkasen täyteen viinimarjoja, niin pitää toki kokeilla tulisiko niistä hyvää.

Kovasti tässä pohdiskelen pojan 1-vuotissynttäreiden tarjoiluja, uskaltaisikohan kokeilla elämänsä ensimmäistä kertaa voileipäkakkua? Kinuskikissalla olisi kyllä oikein kattavat kuvalliset ohjeet, joten voisin uskalaakin.
Jään pohdiskelemaan asiaa...

-Mari